TRACKKER

 

Шасија / Потпирање

 

Потпирање

    Новиот STRALIS може да биде опремен со следните типови на потпирање
  • параболични
  • воздушни
  • комплетно воздушни

Воздупната суспензија опремена е со ECAS за постојано одржување на висината во транзит и како би се подесувало во тек на утовар,истовар и за операција на спојување на полуприколка

 
Новoтo Daily
Силен по природа.
Новиoт Stralis HI-WAY
Stralis Моделите овозможуваат разни видови на тежок транспорт.
Новиoт EUROCARGO
Eurocargo е дизајниран да биде лидер.