КАРГОМАКС

 

Мисија на Каргомакс

Обезбедување на решенија за транспортната индустрија врз основа на нашето исклучително знаење и партнерски однос.

 
Новoтo Daily
Силен по природа.
Новиoт Stralis HI-WAY
Stralis Моделите овозможуваат разни видови на тежок транспорт.
Новиoт EUROCARGO
Eurocargo е дизајниран да биде лидер.