КАРГОМАКС

 

Визија на Каргомакс

Да се биде лидер во индустријата за продажба на товарни возила, постојано обезбедувајќи вредност, квалитет и успех на нашите корисници и нивните деловни активности.

 
Новoтo Daily
Силен по природа.
Новиoт Stralis HI-WAY
Stralis Моделите овозможуваат разни видови на тежок транспорт.
Новиoт EUROCARGO
Eurocargo е дизајниран да биде лидер.