КАРГОМАКС

 

Вработени


Генерален Менаџер
Борче Ацовски
borce.acovski@cargomax.com.mk

Помошник финансиски менаџер:
Лилјана Николовска
Тел. 072 216 361
liljana.nikolovska@cargomax.com.mk

Бизнис асистент
Елена Ристоска
elena.ristoska@cargomax.com.mk

Комерцијалисти
Стеван Мишев
Тел. 071 323 282
stevan.misev@cargomax.com.mk

Логистика
Борис Шољаковски
Тел.071 323 272
boris.soljakovski@cargomax.com.mk


Менаџер на пост - продажба
Игор Петковски
Тел. 071 323 242
igor.petkovski@cargomax.com.mk

Менаџер на сервис
Игор Манчев
Тел. 070 323 272
igor.mancev@cargomax.com.mk

Магационер
Александар Филџанов

Механичари
Милан Русевски
Горан Петровски
Борче Петровски
Јане Цоневски
Зоран СпасевРакувач со автоматска перална
Зоран Ристовски

 
Новoтo Daily
Силен по природа.
Новиoт Stralis HI-WAY
Stralis Моделите овозможуваат разни видови на тежок транспорт.
Новиoт EUROCARGO
Eurocargo е дизајниран да биде лидер.