КАРГОМАКС

Половни возила

Mercedes
Iveco truck
Iveco truck
Iveco truck
Iveco truck
11.000 ЕУР цената е без ДДВ

Iveco Daily

Година на производство: 2008
Регистрирано до: /
Зафатнина на мотор: 3000 cc
Снага: 145 Кs
Изминати километри: 1.102.393 km
Регистрирано до 12.06.2017

 • Носивост 2590 kg
Mercedes
Iveco truck
Iveco truck
Iveco truck

AS440S42T/P; Euro 5

Година на производство: 2006
Регистрирано до: /
Зафатнина на мотор: /
Снага: / Кw
Изминати километри: 1.102.393 km
Бoja Зелена

 • Ретардер
 • 1200литри резервоари
 • Автоматски менувач
Mercedes
Iveco truck
Iveco truck
Iveco truck
Iveco truck

AS440S50T/P Mega; Euro 5

Година на производство: 2007
Регистрирано до: /
Зафатнина на мотор: /
Снага: 125 Кw
Изминати километри: 942.647 km
Бoja Бела

 • Ретардер
 • 1200литри резервоари
 • Мануелен менувач
iveco truck
iveco i1
iveco i2
iveco i3
iveco i4

AS440S45T/P; Euro 5

Година на производство: 2006
Регистрирано до: /
Зафатнина на мотор: /
Снага: / Кw
Изминати километри: 1.030.000 km
Бoja Црвена

 • Ретардер
 • 1200литри резервоари
 • Автоматски менувач
iveco truck
iveco i1
iveco i2
iveco i3
iveco i4

FH 42TB; Euro 5

Година на производство: 2006
Регистрирано до: /
Зафатнина на мотор: /
Снага: / Кw
Изминати километри: 860.000 km
Бoja Портокалова

 • Мануелен менувач
iveco truck
iveco i1
iveco i2
iveco i3

AS440S45T/P; Euro 5

Година на производство: 2007
Регистрирано до: /
Зафатнина на мотор: /
Снага: / Кw
Изминати километри: 828.000 km
Бoja Црвена

 • Ретардер
 • 1200литри резервоари
 • Автоматски менувач
Mercedes
Iveco truck
Iveco truck
Iveco truck

AS440S42T/P; Euro 5

Година на производство: 2006
Регистрирано до: /
Зафатнина на мотор: /
Снага: / Кw
Изминати километри: 1.102.393 km
Бoja Зелена

 • Ретардер
 • 1200литри резервоари
 • Автоматски менувач
 
Новoтo Daily
Силен по природа.
Новиoт Stralis HI-WAY
Stralis Моделите овозможуваат разни видови на тежок транспорт.
Новиoт EUROCARGO
Eurocargo е дизајниран да биде лидер.