ОДРЖЛИВИ ОПШТИНСКИ ПРОФЕСИОНАЛЦИ

ЧИСТЕТЕ НИЗ ГРАДОТ СО ПЛИН

Како единствен производител на алтернативни технологии за возење од лесни панелни комбиња до камиони на гас од 44 тони, IVECO нуди софистицирани решенија за целата палета на општински комерцијални возила, од комбиња со лесни панели до камиони на гас од 40 тони, кои ги опфаќаат сите аспекти во предвид. Благодарение на доследната работа за истражување и развој од 1996 година, нашите општински возила можат да бидат во чекор со нивните класични дизел колеги не само во однос на перформансите, доверливоста и опсегот, туку и во однос на трошоците.

ЕКО ПРИЈАТЕЛСКИ ОПСЕГ ЗА СИТЕ РЕШЕНИЈА

Со лесниот сектор Daily Natural Power, Eurocargo Natural Power со средна тежина и тешкиот камион Stralis NP на гас, го отвораме патот за одржливо користење на комерцијални возила во сите општински задачи. Со неколку илјади високо специјализирани варијанти на модели, кои се движат од кипер и мешалки за бетон до возила за чистачи на патишта и зимско одржување, IVECO, како лидер на пазарот во полето на комерцијални возила на гас, нуди комплетна палета производи на сигурни еколошки решенија кои ја редефинираат концепт на одржливост.

ПРЕД ВРЕМЕ

Еко-балансот зборува сам за себе: плинските мотори IVECO се карактеризираат со ниски емисии на NOx, целосна елиминација на соединенијата на олово и јаглеводороди и 99% помалку емисии на честички во споредба со дизелот. Благодарение на овие еколошки вредности, тие веќе се усогласени со идните стандарди Euro VI Step D. А во исто време помагаат да се заштедат пари благодарение на цената на природниот гас, кои се далеку под трошоците за дизел во Европа, можна е заштеда на трошоци и до 25%.

БЕЗ ОГРАНИЧУВАЊА

Во општинските апликации, возилата на гас не само што нудат ниски оперативни трошоци, туку и практични предности што може значително да ја олеснат секојдневната работа. Нема повеќе ограничувања при влегување во зони со ниски емисии и чист воздух и нема ограничувања за испораки во текот на ноќта благодарение на ниските емисии на издувни гасови и бучава со; со Стралис кој испорачува неверојатни 71 децибели на протоколот за тестирање piek, намалување за 4 децибели, помалку од половина од бучавата од еквивалентен дизел.

ОТКРИЈ ПОВЕЌЕ
Ве молиме да ни ги дадете вашите податоци подолу за да дознаете повеќе. Еден од нашите специјалисти ќе ве контактира наскоро

МАРКЕТИНГ АКТИВНОСТИ
Обработка на моите податоци од Каргомакс Дооел Миладиновци Илинден со помош на автоматизирани или електронски средства+ вклучително и преку пошта или е-пошта, телефон (на пр. автоматизирани телефонски повици, SMS, MMS, факс) и кои било други (на пр. веб-страници, мобилни апликации), со цел испраќање комерцијална комуникација како и рекламирање на производи и услуги.

МАРКЕТИНГ НА ТРЕТИ ЛИЦА
Пренесување на моите податоци до Каргомакс Дооел Миладиновци Илинден +и нивна обработка со цел испраќање комерцијална комуникација како и рекламирање на производи и услуги или вршење истражувања на пазарот.

Полињата означени со * се задолжителни!