ТЕЛЕМАТИКА

Биди конектиран, дури и кога си во движење

Iveco UTP (унифицирана телематска платформа)

Новиот Iveco Eurocargo одговара на телематика и камиони. Моделите на таблети, системи за навигација и паметни телефони секогаш се менуваат толку брзо.

И тоа не е сè: тие содржат сè поголеми количини на лични информации. Затоа, наместо да има посебен интерфејс, новиот Eurocargo е претходно конфигуриран да се интегрира беспрекорно со уредот избран од возачот.
Контролната табла е претходно конфигурирана за да се инсталира универзална поддршка; два USB приклучоци од 5 V се поставени веднаш до оваа поддршка.

Да се остане поврзан и во движење значи дека можете да одржувате контакт со остатокот од светот: во денешно време, ова е суштинска работна алатка, која новиот Eurocargo ја нуди на своите клиенти.
Благодарение на IVECO UTP (Unified Telematics Platform) Telematics Box, сега е достапна како фабрички поставена опција, новиот Eurocargo е претходно конфигуриран за далечинско поврзување и снабдување со телематски услуги:

– основни телематски услуги (GPS детекција на местоположба, гео-оградување, тајмер на воланот, тахограф/потрошувачка/пренос на податоци за проценка на возачот)
– приспособени телематски услуги (управување со испораките, информации за сообраќајот, пораки, упатства за возење)

СИТЕ ПРОМОЦИИ НА IVECO ​​​​Откријте ги сите промоции специјално дизајнирани за вас

Патувајте со IVECO Eurocargo
Дознајте ги сите карактеристики на камионот што градот го сака

ОТКРИЈ ПОВЕЌЕ
Ве молиме да ни ги дадете вашите податоци подолу за да дознаете повеќе. Еден од нашите специјалисти ќе ве контактира наскоро

МАРКЕТИНГ АКТИВНОСТИ
Обработка на моите податоци од Каргомакс Дооел Миладиновци Илинден со помош на автоматизирани или електронски средства+ вклучително и преку пошта или е-пошта, телефон (на пр. автоматизирани телефонски повици, SMS, MMS, факс) и кои било други (на пр. веб-страници, мобилни апликации), со цел испраќање комерцијална комуникација како и рекламирање на производи и услуги.

МАРКЕТИНГ НА ТРЕТИ ЛИЦА
Пренесување на моите податоци до Каргомакс Дооел Миладиновци Илинден +и нивна обработка со цел испраќање комерцијална комуникација како и рекламирање на производи и услуги или вршење истражувања на пазарот.

Полињата означени со * се задолжителни!