СЕСТРАНОСТ

Сигурен партнер за секоја задача

Три различни типови кабини за задоволување на барањата на секоја работа

Од испораки до изградба, транспорт со ладилник до урбани услуги, новиот камион Eurocargo е разноврсен во својата категорија – а исто така е и каросериски најлесниот. Изработена од челик со висока цврстина, рамката на шасијата може да носи должина на каросеријата од 4265 до 10,175 mm; страничните делови се паралелни по целата должина и се претходно конфигурирани да го поедностават склопувањето на надградбата.

Новиот Iveco Eurocargo нуди три различни типови кабини: нивната разновидност ги задоволува барањата на секоја работа:

– Дневната кабина нуди најдобар баланс помеѓу вкупната ширина и должина на каросеријата и најдобро одговара за секојдневната работа во поголемите градови.
Кабината за спиење е достапна во стандардна или верзија со висок кров; ова е дизајнирано да обезбеди удобно ноќевање и е опремено со еден или два кревети. Две осветлени кутии (достапни и одвнатре и однадвор) обезбедуваат 260 литри дополнителен простор за ефикасно складирање на кеси или алат. Надворешната врата може да се отвори со помош на електрична контрола.
Кабината на екипажот (со стандарден покрив) е дизајнирана да го транспортира целиот екипаж плус алат и опрема. Може да прими шест патници покрај возачот, а особено е погодна за употреба во градежништвото и услугите за заштита од пожари.
Сe` на се`, новиот Eurocargo е достапен во 11.000 фабрички верзии, кои произлегуваат од комбинацијата на неговите варијанти на производи: два типа на погон, 14 нивоа на бруто тежина на возилото и седум излезни моќности, 12 менувачи, 15 меѓуоскини растојанија и три типа кабина со два покрива – покрај широкиот опсег на системи за суспензија, односот на оските, оските и PTO (до 1100 Nm).

СИТЕ ПРОМОЦИИ НА IVECO ​​​​Откријте ги сите промоции специјално дизајнирани за вас

Патувајте со IVECO Eurocargo
Дознајте ги сите карактеристики на камионот што градот го сака

ОТКРИЈ ПОВЕЌЕ
Ве молиме да ни ги дадете вашите податоци подолу за да дознаете повеќе. Еден од нашите специјалисти ќе ве контактира наскоро

МАРКЕТИНГ АКТИВНОСТИ
Обработка на моите податоци од Каргомакс Дооел Миладиновци Илинден со помош на автоматизирани или електронски средства+ вклучително и преку пошта или е-пошта, телефон (на пр. автоматизирани телефонски повици, SMS, MMS, факс) и кои било други (на пр. веб-страници, мобилни апликации), со цел испраќање комерцијална комуникација како и рекламирање на производи и услуги.

МАРКЕТИНГ НА ТРЕТИ ЛИЦА
Пренесување на моите податоци до Каргомакс Дооел Миладиновци Илинден +и нивна обработка со цел испраќање комерцијална комуникација како и рекламирање на производи и услуги или вршење истражувања на пазарот.

Полињата означени со * се задолжителни!