3 години ЦЕЛОСНА ГАРАНЦИЈА* / ВОЗЕТЕ РЕЛАКСИРАНО И ШТЕДЕТЕ

Возете ја легендата.

Вашиот придружник во деловниот успех е побезбеден и попродуктивен од кога било - и има нов стилски изглед!

Daily одново се развива за да биде посилен, побезбеден и попродуктивен од било кога:

  • Унапредете го вашиот бизнис со целосно поврзано возило со вклучени Дигитални услуги за пет години (предности** линк)
  • со напредни системи за помош на возачот
  • нови функции на контролната табла спремни за употреба, кластер којшто може да се конфигурира, инфозабава
  • Entry & Go без клуч (опција)

**Вклучени дигитални услуги за пет години: START пакет (5 години бесплатен пристап):

  • IVECO ON Access (дигитална платформа за следење на возилата, ефикасноста на горивото и управување со возниот парк)
  • Следење и управување со времето на работа (ПРОАКТИВНО СЛЕДЕЊЕ НА ВОЗИЛАТА, УСЛУГА ЗА ПОМОШ ОД ДАЛЕЧИНА, АЖУРИРАЊЕ НА СОФТВЕР ОД ДАЛЕЧИНА)
  • Easy Way/Daily апликација
  • Далечинска контрола (преку платформата IVECO ON можност за контрола на режимот на возење на возилото )

Започнете да штедите денес. Нарачајте го вашето ново Daily со 3 години целосна гаранција.

*3 години или 120.000 (40.000 km/годишно), за DAILY дизел верзија, нарачано до 30.09.2024 год.

ОТКРИЈ ПОВЕЌЕ
Ве молиме да ни ги дадете вашите податоци подолу за да дознаете повеќе. Еден од нашите специјалисти ќе ве контактира наскоро

МАРКЕТИНГ АКТИВНОСТИ
Обработка на моите податоци од Каргомакс Дооел Миладиновци Илинден со помош на автоматизирани или електронски средства+ вклучително и преку пошта или е-пошта, телефон (на пр. автоматизирани телефонски повици, SMS, MMS, факс) и кои било други (на пр. веб-страници, мобилни апликации), со цел испраќање комерцијална комуникација како и рекламирање на производи и услуги.

МАРКЕТИНГ НА ТРЕТИ ЛИЦА
Пренесување на моите податоци до Каргомакс Дооел Миладиновци Илинден +и нивна обработка со цел испраќање комерцијална комуникација како и рекламирање на производи и услуги или вршење истражувања на пазарот.

Полињата означени со * се задолжителни!