3 години ЦЕЛОСНА ГАРАНЦИЈА* / ВОЗЕТЕ РЕЛАКСИРАНО И ШТЕДЕТЕ

Создаден за тебе

Новиот IVECO S-Way го прави вашиот бизнис попродуктивен:

 • со до 10% поголема ефикасност на горивото, благодарение на:
  • новото семејство на мотори XCursor 13,
  • Моторната сопирачка со високи перформанси (опција)
  • подобрената аеродинамика
 • животот во кабината е поудобен, побезбеден и 100% поврзан
 • MAUT пакетот е достапен за дополнително намалување на CO2 (опција)

IVECO S-WAY е камион со врвен квалитет со најголема доверливост сега со:

 • 3 години целосна гаранција* која е вклучена за сите возила нарачани до 30 септември
 • Дигитални услуги кои се вклучени за пет години (предности** линк)

**Вклучени дигитални услуги за пет години: START пакет (5 години бесплатен пристап):

 • IVECO ON Access (дигитална платформа за следење на возилата, ефикасноста на горивото и управување со возниот парк)
 • Следење и управување со времето на работа (ПРОАКТИВНО СЛЕДЕЊЕ НА ВОЗИЛАТА, УСЛУГА ЗА ПОМОШ ОД ДАЛЕЧИНА, АЖУРИРАЊЕ НА СОФТВЕР ОД ДАЛЕЧИНА)
 • Easy Way/Daily апликација
 • Далечинска контрола (преку платформата IVECO ON можност за контрола на режимот на возење на возилото )

Започнете да штедите уште денес. Нарачајте го вашиот нов IVECO S-Way со 3 години целосна гаранција.

*3 години или 390 000 км (130.000 км/годишно), за влекач IVECO S-WAY, дизел верзија нарачан до 30.09.2024 год.

ОТКРИЈ ПОВЕЌЕ
Ве молиме да ни ги дадете вашите податоци подолу за да дознаете повеќе. Еден од нашите специјалисти ќе ве контактира наскоро

МАРКЕТИНГ АКТИВНОСТИ
Обработка на моите податоци од Каргомакс Дооел Миладиновци Илинден со помош на автоматизирани или електронски средства+ вклучително и преку пошта или е-пошта, телефон (на пр. автоматизирани телефонски повици, SMS, MMS, факс) и кои било други (на пр. веб-страници, мобилни апликации), со цел испраќање комерцијална комуникација како и рекламирање на производи и услуги.

МАРКЕТИНГ НА ТРЕТИ ЛИЦА
Пренесување на моите податоци до Каргомакс Дооел Миладиновци Илинден +и нивна обработка со цел испраќање комерцијална комуникација како и рекламирање на производи и услуги или вршење истражувања на пазарот.

Полињата означени со * се задолжителни!