Движечка линија која ги поттикнува луѓето

Возењето значи многу повеќе од само возење. Откријте ја новата гама на IVECO

Moving goods to empower people

Driving means so much more than just driving. Discover the new IVECO range.
1
Деловна продуктивност
Сеопфатно транспортно решение за оптимизирање на управувањето со возниот парк, максимизирање на времето на работа на вашето возило, намалување на TCO и подобрување на ефикасноста на горивото
2
Возачко искуство
Возила дизајнирани според потребите на возачот, со фокус на безбедноста, удобноста и поврзувањето.
Широкиот опсег на услуги насочени кон возачот ви овозможуваат да го оптимизирате вашиот секојдневен живот на пат
3
Одржливост
Вашиот одржлив избор без оглед на вашата мисија, благодарение на пристапот со повеќе енергија: возила со природен гас, електрични возила со батерии (BEV) и електрични возила со горивни ќелии (FCEV).
4
Поврзување
Широк спектар на напредни дигитални услуги и услуги овозможени за поврзување за да помогнат во ефикасно управување со флотите и да се обезбеди полесно, побезбедно и поодржливо искуство.
2024 Целосна гама

Keyless Entry & Go: speed and convenience in deliveries

Keep your hands free when making deliveries with the keyless operation of the vehicle’s door locks and engine start and stop function.