За нас
За нас

Kаргомакс Дооел Миладиновци Илинден е единствен официјален застапник на Iveco возилата за Македонија.
 Одржување и поправка

Одржување и поправка
Лични договори за поправка и одржување со решенија кои одговараат на вашите потреби

Станица за гас

Iveco станица за гас

Планирајте го вашето следно патување со помош на мапата за полнење со природен гас на вашиот влекач.

ПРОНАЈДИ ГО СВОЕТО ВОЗИЛО

Конфигурирај го своето возило
Дали сте запознаени со нашата гама на возила?
Потоа одберете го и составете го вашиот омилен модел со помош на Конфигуратор на возило.

New S-Way
IVECO S-WAY Гас верзија Вистинска ефикасност на гориво и вкупниот трошок на сопственикот, IVECO S-WAY обезбедува извонредна вредност и продуктивност за сопственикот на флотата и е одржлив пријател на животната средина
New Daily
New Daily Van – Get Smarter Новото комбе IVECO Daily, со нови приспособливи и интелигентни решенија, е вашиот вистински придружник во деловниот успех.
Eurocargo
Камион кој градот го посакува Одржлив, ефикасен, лесен за маневрирање и разновиден: Eurocargo е совршениот камион за урбани и општински мисии. Апликации
IVECO X-WAY

Возете го новиот пат
Новиот IVECO X-WAY нуди флексибилност во прилагодување на возилото за вашите потреби и нуди одлично совладување на секоја мисија