ПРИРОДНА МОЌ

НАПРАВЕТЕ ЈА ПРОМЕНАТА НА ГАС СО ЛИДЕР НА ПАЗАР ЗА КОМЕРЦИЈАЛНИ ВОЗИЛА НА ПРИРОДЕН ГАС

Без разлика дали ви треба комбе или камион од 44 тони на гас за транспорт на долги релации, IVECO е единствениот производител кој ви нуди сигурна одржливост во секоја класа. Со околу 25.000 произведени мотори на природен гас и над една милијарда километри поминати од 1996 година, IVECO е водечки европски производител на комерцијални возила со природен гас.

ПРИРОДНА АЛТЕРНАТИВА НА ДИЗЕЛОТ

Оваа докажана технологија, развиена со децении, може да се најде во секој од нашите нови модели на Natural Power. Што се однесува до возењето, возењето и управувањето, секое возило функционира на ист начин како неговиот дизелски колега За да ја поддржиме нашата посветеност на полето на алтернативните технологии за возење, IVECO се погрижи нејзината мрежа на специјализирани партнери ширум Европа да има обука и алатки и знаење потребно за одржување на вашиот производ IVECO за природен гас и одржување на истиот да работи толку сигурно и ефикасно како што би барале од вашиот дизел производ.

IVECO ОДРЖЛИВОСТ

ВО ИДНИНАТА СО CNG И LNG

Побарувачката за алтернативни технологии за возење се зголемува. Сè повеќе транспортни компании ширум светот се префрлаат на одржливи решенија и затоа не само што даваат одлучувачки придонес за чиста животна средина – туку во исто време имаат корист од опипливи економски предности, од корист на сите.
Додека технологијата и инфраструктурата за електричниот погон се уште се во почетна фаза, особено во сегментот на средни и тешки комерцијални возила, возилата со погон на гас нудат зрела, чиста и одржлива алтернатива на дизелот. Напредната технологија придонесува за подобрување на квалитетот на воздухот и животот со намалени емисии и значително намалување на бучавата. Како најеколошки гориво за мотори со внатрешно согорување, природниот гас и биогасот значително ги намалуваат емисиите на CO2 – до 95% кога се користи биометан.

Природна моќ наспроти дизел

ЕДНАКВИ НАСТАВНИ
-15% ЕМИСИИ НА CO2

ПОНИСКИ ТРОШОЦИ ЗА ГОРИВО
ОДРЖЛИВО ВО УРБАНИ СРЕДИНИ

ЗАГАДУВАЊЕ И НАМАЛУВАЊЕ НА БУЧАВАТА
НИСКИ ИНВЕСТИЦИИ ВО ИНФРАСТРУКТУРА

Возилата со погон на гас лесно ги исполнуваат сегашните и идните стандарди за издувни гасови, овозможуваат бесплатно патување во зоните со ниски емисии и чист воздух, дозволуваат испораки преку ноќ благодарение на ниските емисии на бучава, трошат помалку и поевтино гориво од возилата на дизел, корист од владините субвенции и даноците паузи – и обезбедете чиста слика што му нуди на вашиот бизнис вистинска и опиплива конкурентска предност.

ОТКРИЈ ПОВЕЌЕ
Ве молиме да ни ги дадете вашите податоци подолу за да дознаете повеќе. Еден од нашите специјалисти ќе ве контактира наскоро

МАРКЕТИНГ АКТИВНОСТИ
Обработка на моите податоци од Каргомакс Дооел Миладиновци Илинден со помош на автоматизирани или електронски средства+ вклучително и преку пошта или е-пошта, телефон (на пр. автоматизирани телефонски повици, SMS, MMS, факс) и кои било други (на пр. веб-страници, мобилни апликации), со цел испраќање комерцијална комуникација како и рекламирање на производи и услуги.

МАРКЕТИНГ НА ТРЕТИ ЛИЦА
Пренесување на моите податоци до Каргомакс Дооел Миладиновци Илинден +и нивна обработка со цел испраќање комерцијална комуникација како и рекламирање на производи и услуги или вршење истражувања на пазарот.

Полињата означени со * се задолжителни!