IVECO S-WAY​

IVECO S-WAY, НАВИКНЕТЕ СЕ НА ВАШИОТ НОВ НАЧИН НА S-WAY ЖИВОТ

IVECO S-WAY е совршен придружник за патување за возачот, идеално деловно решение за сопственикот на возниот парк и одржлив пријател на животната средина. Го подигнува работното и животното искуство на возачот на ново ниво со кабината дизајнирана според нивните потреби, обезбедувајќи пространа и добро поставена средина богата со комфорни карактеристики, напредни функционалности и нов гласовен придружник IVECO DRIVER PAL.

Вистинска ефикасност на горивото и вкупен трошок на сопственикот, IVECO S-WAY обезбедува извонредна вредност и продуктивност за сопственикот на возниот парк.

И со воведувањето на карактеристиките на производот кои ги намалуваат емисиите на CO2, тој чекори напред на патот кон декарбонизација.

Активни промоции
Брошура
Повеќе информации


IVECO S-WAY: 3 СТОЛБА

ДЕЛОВНА ПРОДУКТИВНОСТ
ОДРЖЛИВОСТ
ВОЗАЧКО ИСКУСТВО
ПРЕПОЗНАТЛИВ И ФУНКЦИОНАЛЕН ДИЗАЈН

Ново ниво на аеродинамичен перформанс и стил

ВОЗЕТЕ СО СТИЛ

Целосно нова кабина

Секој детал е внимателно дизајниран за да ги максимизира аеродинамичните перформанси на возилото: сите процепи и празнини се затворени за да се оптимизира протокот на воздух и да се обезбеди значително зголемување на ефикасноста на горивото. Под хаубата, новата линија на моторот и компонентите го подигнуваат нивото на перформансите и ефикасноста на горивото, давајќи ѝ поттик на вашата деловна продуктивност.

Целосно нов браник

Редизајнираниот браник нуди избор на пластични и хибридни решенија за да одговараат на барањата на вашата специфична мисија.
Повеќеделниот браник ќе ве заштити вас и вашето возило – и ќе заштеди на трошоците за поправка бидејќи само треба да го замените оштетениот дел.
Можете да ги персонализирате браникот и страничните прагови со избор на комбинации на бои и материјали.

 Странични прагови

​Гумените екстензии на страничните прагови придонесуваат за одличната аеродинамика и ефикасност на дизајнот.

Целосно LED фарови

​​Целосните LED фарови со нов дизајн ќе ви ја обезбедат сета видливост што ви е потребна. Сензорот за самрак на шофершајбната автоматски го вклучува средното светло во услови на слаба осветленост. Функциите за свиткување ја подобруваат видливоста на возачот при вртење.

СУПЕРИОРНИ УСЛОВИ ЗА ПРЕСТОЈ И ВОЗЕЊЕ

Функционалност и удобност

ЦЕЛОСНО РЕДИЗАЈНИРАНА ВНАТРЕШНОСТ

Престојувајте во кофор

Седнете и чувствувајте се како да сте дома во IVECO S-WAY.
Уживајте во секој момент од патувањето, зад воланот и во кабината, со целосно редизајнираната внатрешност.

Премиум комфор во возењето

Целата внатрешност на кабината е создадена за да обезбеди повеќе простор и одлична видливост. Секој детал е внимателно дизајниран за да ги исполни очекувањата на возачот на патот.

Се` на свое место

Пространата нова кабина го нуди сето складирање што ви е потребно, со добро распоредени пространи прегради.
Обликуваната горна полица има огромен капацитет од 250 литри.

Одмор, релаксација и добар сон

Симетричниот распоред на просторот за спиење е дизајниран така што ќе можете да уживате во добар ноќен одмор со голема удобност.
Единечното долно легло нуди избор на мек или тврд душек.

ВИСОКО ЕФИКАСНИ МОТОРИ

Новиот изведувач за ефикасност на горивото

Новиот изведувач за ефикасност на горивото
IVECO S-WAY ја подигнува границата на перформансите и обезбедува до 3% ефикасност на горивото, со воведување на нова линија на мотори и нови функции и уреди за економично гориво.

Нови мотори со курсор 13 со 490 КС и 530 КС
Новата линија на мотори е проширена со моторите Cursor 13 од 490 КС и 530 КС, интегрирајќи го широкиот избор на дизел мотори Euro VI: 3 зафатнини и рангирања на сила кои се движат од 340 до 570 – целосно компатибилни со биогоривата од втората генерација HVO / XTL (EN 15940)

УРЕДИ ЗА ЕФИКАСНОСТ НА ГОРИВО

Функција против празен òд
Функцијата за спречување на празен òд избегнува долги периоди на празен òд, автоматски исклучувајќи го моторот.

Помошни уреди за паметни мотори
Помошните уреди за паметни мотори, како што се компресор со воздушна спојка, паметен алтернатор, варијабилна пумпа за управување, спречуваат трошење енергија кога нивната работа не е потребна.
IVECO ECO MODE PLUS и ECO FLEET
IVECO ECO MODE PLUS & ECO FLEET за максимална ефикасност на горивото.
IVECO HI-CRUISE GPS
Системот за предвидување на возење GPS IVECO HI-CRUISE ги интегрира функциите за помош при возење, како што се еко-превртување, предвидливо менување брзини и предвидлива контрола на патувањето со помош на најсовремена технологија за мапирање GPS.
12-брзински HI-TRONIX автоматизиран менувач
12-брзинскиот автоматизиран менувач HI-TRONIX со електронска спојка ја нуди најнапредната технологија во својата категорија, најдобар сооднос на вртежниот момент и тежината во класата и долги интервали за промена на маслото во менувачот.

ЕФИКАСНО МОЌЕН

ЛИНИЈА НА ДИЗЕЛ МОТОРИ
МОТОРCURSOR 9CURSOR 11CURSOR 13
КАПАЦИТЕТ
(Литри)
8.711.112.9
СИЛА
hp @ rpm
340 at 1710 – 2200360 at 1530 – 2200400 at 1655 – 2200420 at 1475 – 1900460 at 1500 – 1900480 at 1465 – 1900490 at 1700 – 1900530 at 1600 – 1900570 at 1605 – 1900
ВЛЕЧНА СИЛА
Nm @ rpm
1400 at 1100 – 16551650 at 1200 – 15301700 at 1200 – 16552000 at 870 – 14752150 at 925 – 15002300 at 970 – 14652300 at 900 – 15602500 at 1000 – 16052500 at 1000 – 1605
ТУРБО WGeVGTeVGTeVGT
ТИП НА КАБИНА   AT/AD AS/AT/AD AT/ADAS
 

ЛИНИЈА НА МОТОРИ НА ПРИРОДЕН ГАС
МОТОР CURSOR 9CURSOR 13
КАПАЦИТЕТ
(Литри)
8.712.9
СИЛА
hp @ rpm
270 at 1735-
2000
340 at 1600 –
2000
400 at 1575 –
2000
460 at 1620 –
1900
ВЛЕЧНА СИЛА
Nm @ rpm
1100 at 1100 –
1735
1500 at 1100 –
1600
1700 at 1200 –
1575
2000 at 1100 –
1620
ТУРБО WG
ТИП НА КАБИНАAT/ADAS
 

ЛИНИЈА НА КАБИНИ

Вистинската кабина за секоја мисија

IVECO S-WAY е развиен со силен фокус на возачот и новата кабина е редизајнирана и засилена за да обезбеди високо ниво на безбедност

Новиот дизајн, исто така, обезбедува значително подобрена директна видливост за возачот со едноделните странични прозорци и ретровизорите.

Линијата на кабини IVECO S-WAY нуди избор на кабини кои одговараат на вашата мисија: AS кабина за спиење, AT кабина за спиење со низок или среден покрив и AD кратка кабина со низок покрив.

ДИЗАЈНИРАНО ЗА ВОЗАЧОТ


AS Кабина за спиење

Висина од под до кров (mm)
Висок кров: 2150
Низок кров: 1700
1 или 2 кревети

AT Кабина за спиење

Висина од под до кров (cm)
Среден кров: 185
Низок кров: 125
1 или 2 кревети

AD Кратка кабина со низок кров

Висина од под до кров (cm)
Низок кров: 125

IVECO ON

Нов свет на интегрирани услуги и решенија

IVECO ON е новиот свет на интегрирани услуги и транспортни решенија создадени од IVECO за да ви помогнат да го направите вашиот бизнис поконкурентен, профитабилен, одржлив и полесен за управување. Обезбедува флексибилна понуда што може да се приспособи за да одговара на вашите деловни барања и мисии: од поврзани услуги за зајакнување на потенцијалот на вашето возило до комплетен сет на приспособени решенија за постпродажба. IVECO ON, покрај вас на секој чекор од вашето патување.

IVECO ON 
Е новиот свет на интегрирани услуги и транспортни решенија создадени од IVECO за да ви помогнат да го направите вашиот бизнис поконкурентен, профитабилен, одржлив и полесен за управување.

Премиум приспособени услуги IVECO S-WAY поврзаноста исто така отклучува нова модуларна услуга која ќе ви помогне да ги оптимизирате перформансите и ефикасноста на вашата флота.

Конфигуратор
Конфигурирајте го совршениот партнер за вашиот бизнис.

ОТКРИЈ ПОВЕЌЕ
Ве молиме да ни ги дадете вашите податоци подолу за да дознаете повеќе. Еден од нашите специјалисти ќе ве контактира наскоро

МАРКЕТИНГ АКТИВНОСТИ
Обработка на моите податоци од Каргомакс Дооел Миладиновци Илинден со помош на автоматизирани или електронски средства+ вклучително и преку пошта или е-пошта, телефон (на пр. автоматизирани телефонски повици, SMS, MMS, факс) и кои било други (на пр. веб-страници, мобилни апликации), со цел испраќање комерцијална комуникација како и рекламирање на производи и услуги.

МАРКЕТИНГ НА ТРЕТИ ЛИЦА
Пренесување на моите податоци до Каргомакс Дооел Миладиновци Илинден +и нивна обработка со цел испраќање комерцијална комуникација како и рекламирање на производи и услуги или вршење истражувања на пазарот.

Полињата означени со * се задолжителни!