ПАМЕТЕН ПАКЕТ И ПРЕМИУМ ПАКЕТ

Знаеме дека секој бизнис е различен. Затоа создадовме избор на пакети за да одговараат на потребите и мисијата на различните клиенти. Заштедете пари, подобрете ги вашите перформанси и поедноставете ја работата со избирање на вистинскиот пакет IVECO ON за вашиот бизнис.

Дознајте повеќе за новите услуги што доаѓаат со палетата IVECO DAILY и IVECO WAY!

ЛЕСЕН ПРОГРАМ

IVECO ON DAILY

РАЗЛИЧНИ ПАКЕТИ ЗА РАЗЛИЧНИ КОРИСНИЦИ

IVECO му обезбедува на секој клиент различни пакети посветени на неговите специфични потреби.

ПАМЕТЕН ПАКЕТ: е првиот пакет со опции, секогаш вклучен во New Daily connectivity box, кој ви обезбедува информации за вашето возило и стилот на возачот.

ПРЕМИУМ ПАКЕТ: е ексклузивен пакет што ви овозможува да додавате модуларни и интегрирани услуги кои ја поедноставуваат вашата работа додека управувате со возниот парк, држејќи го вашето возило под контрола уште повеќе!
Секое решение е пакет по мерка што ги вклучува сите функции на Smart Pack плус една од Премиум услугите по ваш избор.

Изберете го вистинското решение за вас

КЛАСТЕР УСЛУГИ ПАМЕТЕН
ПАКЕТ
 ПРЕМИУМ
ПАКЕТ
  
IVECO ON - CARE
Паметен извештај✔︎ ✔︎ Откријте
Извештај за безбедно возење НОВО✔︎ ✔︎
IVECO ON кориснички портал и апликација✔︎ ✔︎ 
IVECO ON - UPTIMEСледење на возилото и помош од далечина✔︎ ✔︎ Откријте
IVECO ON - FLEET
Управување со возниот парк  ✔︎ Откријте
IVECO Web API  ✔︎ 
IVECO ON - MAINTENANCE & REPAIRПлаќање по употреба НОВО  ✔︎ Откријте
ТЕЖОК ПРОГРАМ

IVECO ON WAY

РАЗЛИЧНИ ПАКЕТИ СОГЛАСНО ВАШИТЕ ПОТРЕБИ

IVECO обезбедува два различни пакети со специфични решенија наменети да ги исполнат специфичните барања на компанијата.

ПАМЕТЕН ПАКЕТ: е првиот пакет со опции, секогаш вклучен во connectivity box, кој ви обезбедува информации за вашето возило и стилот на возачот.

ПРЕМИУМ ПАКЕТ:  Изберете го ПРЕМИУМ ПАКЕТОТ и поедноставете ја вашата работа! Покрај информациите за вашите возила, експертитеи на IVECO ќе ве советуваат како да ги подобрите перформансите на вашата флота и безбедноста на возачот.
Секое решение е пакет по мерка што ги вклучува сите функции на Smart Pack плус една од Премиум услугите по ваш избор.

Изберете го вистинското решение за вас

КЛАСТЕР УСЛУГИ ПАМЕТЕН ПАКЕТ ПРЕМИУМ ПАКЕТ
IVECO ON - CARE
Паметен извештај ✔︎ ✔︎ Откријте
Извештај за безбедно возењеv НОВО ✔︎ ✔︎
IVECO ON кориснички портал и апликација ✔︎ ✔︎
Easy Way Апликација ✔︎ ✔︎
IVECO ON - UPTIME
Следење на возила и помош од далечина ✔︎ ✔︎ Откријте
IVECO Врвна грижа ✔︎
IVECO ON - FLEET
Управување со возниот парк ✔︎ Откријте
IVECO Web API ✔︎
Професионално советување за гориво ✔︎
Професионален извештај за безбедно возење НОВО ✔︎
IVECO ON - MAINTENANCE & REPAIR Флексибилно одржување ✔︎ Откријте

ЗОШТО ДА СТЕ ПОВРЗАНИ?

Добијте целосна контрола врз сопствениот работен век. Поврзаните возила ви помагаат да ги следите и намалите трошоците на вашиот бизнис, да ги подобрите вашите перформанси и, во случај да сте сопственик на возен парк, да ги следите сите ваши возила.

ИЗВЕШТАЈ И АНАЛИЗА НА ПОДАТОЦИ

за перформансите на возилото и однесувањето на возачот

СЛЕДЕЊЕТО НА ВОЗИЛАТА ВИ Е НА ДОФАТ НА ВАША

со едноставен клик, каде и да сте

ПРОАКТИВНА ДИЈАГНОЗА

за да се избегнат непредвидени застанувања

Daily
Комбето што ќе ја промени вашата деловна перспектива

Eurocargo
Камионот што му се допаѓа на градот, деловен партнер за сите

IVECO S-WAY
IVECO S-WAY возете на нов начин