Управувајте со вашата флота и податоци лесно и поефикасно. Можеме да ви помогнеме да ја следите потрошувачката на гориво на вашите возила и на возачите, да ги планирате нивните секојдневни активности, да ги оптимизирате маршутите и да испраќате нарачки. Зголемете ги способностите за администрација на возниот парк преку увид во работните денови и геолокацијата на вашиот возач!
Дополнително, можете да добивате квартални совети од нашиот TCO Advisor со цел да ја намалите потрошувачката на гориво и да го максимизирате користењето на возилото.

УПРАВУВАЊЕ СО ФЛОТА

Додајте модуларни понуди за полесно и поефикасно управување со вашиот возен парк

УПРАВУВАЊЕ СО ФЛОТА

Купете дополнителни модуларни услуги, за полесно и поефикасно да управувате со вашиот возен парк. Можеме да ви помогнеме да ја следите потрошувачката на гориво на вашите возила и на возачите, како и да ја планирате нивната секојдневна активност, да ги оптимизирате маршутите и да испраќате нарачки. Зголемете ги способностите за администрација на возниот парк преку увид во работните денови на возачот и геолокацијата!
IVECO WEB API

Користете ја веб-апликација API за флексибилна интеграција на податоци

IVECO WEB API

Апликацискиот програмски интерфејс (API) овозможува флексибилна интеграција на податоци во сопствените системи на клиентот и го олеснува управувањето со податоците генерирани од IVECO заедно со возилата од другите брендови во една алатка.

ПРОФЕСИОНАЛНО СОВЕТУВАЊЕ ЗА ГОРИВО

Намалете ја потрошувачката на гориво со советите на TCO Advisor

ПРОФЕСИОНАЛНО СОВЕТУВАЊЕ ЗА ГОРИВО

IVECO TCO Advisor ќе ви обезбедува лице в лице консултации и совети за тоа како да ја намалите потрошувачката на гориво. Исто така, обезбедува следење со предупредувања за настани кои можат да влијаат на ефикасноста на горивото на возилото, како што се притисокот во гумите или запушување на филтерот за гориво и воздух, што исто така го максимизира вашето користење на камионот.

ПРОФЕСИОНАЛЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА БЕЗБЕДНО ВОЗЕЊЕ

Бидете побезбедни на патот со советите на TCO Advisor

ПРОФЕСИОНАЛЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА БЕЗБЕДНО ВОЗЕЊЕ

Врз основа на резултатите што ќе ги добиете со извештајот за безбедно возење, нашиот TCO советник ќе ве контактира квартално за да ве советува како да бидете побезбедни на патот

Daily
Комбето што ќе ја промени вашата деловна перспектива

Eurocargo
Камионот што му се допаѓа на градот, деловен партнер за сите

IVECO S-WAY
IVECO S-WAY возете на нов начин