НОВО DAILY 4×4
ЗА СИТЕ ПАТЕКИ,
ЗА СИТЕ ОКОЛНОСТИ

ЦЕЛОСНО ПОРЕДУВАЊЕ НА СЕНАМЕНСКИТЕ ВОЗИЛА

Единственото лесно комерцијално возило изградено како камион со цврста носечка шасија и суспензии со високи перформанси, одлични за приспособување за широк спектар на мисии. Со комбето или кабината „Daily 4×4“, веќе ниедно место не е недостапно. Изберете го вистинското комбе или кабина IVECO Daily 4×4 од двојната понуда на верзии за сите патишта и теренски верзии за лесно да работите на најтешките терени или на мешани нерамни и асфалтирани патишта. 

ПОНУДА НА КОМБЕЊЕ И КАБИНИ ЗА ШАСИИ 4×4
3.0 ЛИТАРСКИ МОТОР СО 180 КС И АВТОМАТСКИ МЕНУВАЧ со 8 БРЗИНИ
ТОВАР ДО 4300 КГ И ДОЛЖИНА ДО 5,0 МЕТРИ
ВЕРЗИИ ЗА СИТЕ ПАТ И ВО РЕД ПАТ ДО 7,0 ТОНИ GVW


СЕТА МОЌ ШТО ВИ Е ПОТРЕБНА,НА КОЈА И МИСИЈА И ДА СТЕ

Придвижуван од 3.0 литарскиот мотор F1C Euro VI-D кој генерира 180 КС и вртежен момент од 430 Nm, комбето или кабината Daily 4×4 може лесно да ја изврши секоја мисија на сите терени. Во согласност со Euro VI-D Heavy Duty Homologation, Daily 4×4 е повеќе од само камион за оддалечени области.

3,0 ЛИТАРСКИ F1C МОТОР
​​ПОМЕСТ3,0 литри
МОЌНОСТ132 KW (180 КС)
БРЗИНА НА МОТОРОТ НА МАКС. МОЌНОСТ3500 вртежи во минута
МАКС. ВРТЕЖ430 Nm
БРЗИНА НА МОТОРОТ НА МАКС. ВРТЕЖ1600 – 2700 вртежи во минута
ЕМИСИЈАЕуро VI-D тешка должност
КАПАЦИТЕТ НА ADBLUE®резервоар24 литри

ПОВЕЌЕ КАРАКТЕРИСТИКИ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ АПЛИКАЦИИ

Со PTO на кутијата за пренос и 4 типа на врски, можете да го поставите вашето комбе или кабина 4×4 дневно за широк опсег на апликации, од обична подлога до машина за чистење снег или платформа. Daily 4×4 нуди широк опсег на функции за специфични off-road апликации како што се шипки, и може да биде фабрички подготвен за монтирање на машина за чистење снег или крик. Достапен е и со комплетна понуда на карго кревети како опција.

АПСОЛУТНО ЗАДОВОЛСТВО ПРИ ВОЗЕЊЕ

Благодарение на двојните ниски соодноси, комбето или кабината Daily 4×4 се достапни со 12 брзини напред со рачен менувач и со 16 со HI-MATIC менувачот. Стекнување неограничена способност за качување додека одржува максимална удобност. Можете лесно да го вклучите соодносот на мала брзина со активирање на ергономското копче на контролната табла.

УНИКАТНА СИЛА И ГАБАРИТНОСТ

Специјално дизајнираната рамка на шасијата со носивост до 5000 kg, новата предна оска со независни предни суспензии, челичниот 3-делен преден браник и целосните диск сопирачки со специјално развиена програма ESP го прават Daily 4×4 единственото возило на пазар способен да ги задоволи потребите на клиентите за робусност, одржливи перформанси и доверливост.

Брошура
​​Откријте ги сите карактеристики на New Daily 4×4.

Промоции
Сите IVECO промоции 

ОТКРИЈ ПОВЕЌЕ
Ве молиме да ни ги дадете вашите податоци подолу за да дознаете повеќе. Еден од нашите специјалисти ќе ве контактира наскоро

МАРКЕТИНГ АКТИВНОСТИ
Обработка на моите податоци од Каргомакс Дооел Миладиновци Илинден со помош на автоматизирани или електронски средства+ вклучително и преку пошта или е-пошта, телефон (на пр. автоматизирани телефонски повици, SMS, MMS, факс) и кои било други (на пр. веб-страници, мобилни апликации), со цел испраќање комерцијална комуникација како и рекламирање на производи и услуги.

МАРКЕТИНГ НА ТРЕТИ ЛИЦА
Пренесување на моите податоци до Каргомакс Дооел Миладиновци Илинден +и нивна обработка со цел испраќање комерцијална комуникација како и рекламирање на производи и услуги или вршење истражувања на пазарот.

Полињата означени со * се задолжителни!