Eurocargo 4×4
ДИЗАЈНИРАНИ ЗА ТЕРЕНСКИ ПАТ
New Eurocargo 4×4 Iveco

Eurocargo 4×4

Достапен со дневна кабина или кабина за спиење со стандарден покрив, новиот камион Eurocargo 4×4 е опремен со предна вилица за влечење (како стандард) и специјална заштита за возење надвор од патот: челични браници, решетки за предните светла, штитник за ладилникот и две повлекувачки чекори за пристап. Придружуван е од постојана верзија со погон на сите тркала со бруто тежина на возилото од 11,5 и 15 t и меѓуоскино растојание од 3240 до 4150 mm, а достапна со параболична или полуелиптична лисна суспензија и во верзии со единечни или двојни тркала.

Моторите Iveco Tector 7 се достапни на варијанти на моќност од 220, 250 до 280 КС, споени со 6-брзински мануелен менувач. PTO може да се интегрира во менувачот.

Новиот Eurocargo 4×4

Новиот камион Eurocargo 4×4 нуди и верзија со автоматски менувач и е опремен со погонски оски со двојно намалување. Кутијата/намалувачот за пренос на вртежен момент со 2 брзини обезбедува влечење на предните и задните вратила преку надолжниот диференцијал.

Трите диференцијали имаат брави кои ги управува возачот (стандардно) за да гарантираат влечење дури и при услови на ниско прилепување. Електро-пневматскиот систем автоматски ги исклучува бравите кога брзината на возилото надминува 25 km/h.

4x4-new-eurocargo-box-1

Каталог 
Откријте ги сите перформанси на новиот Еurocargo 4 x 4 

4x4-new-eurocargo-box-3

Галерија  
Погледнете ја фотогалеријата од новиот Eurocargo 4×4.

4x4-new-eurocargo-box-4

Нова апликација за Eurocargo
Бесплатната апликација Iveco на вашиот телефон или таблет 

ОТКРИЈ ПОВЕЌЕ
Ве молиме да ни ги дадете вашите податоци подолу за да дознаете повеќе. Еден од нашите специјалисти ќе ве контактира наскоро

МАРКЕТИНГ АКТИВНОСТИ
Обработка на моите податоци од Каргомакс Дооел Миладиновци Илинден со помош на автоматизирани или електронски средства+ вклучително и преку пошта или е-пошта, телефон (на пр. автоматизирани телефонски повици, SMS, MMS, факс) и кои било други (на пр. веб-страници, мобилни апликации), со цел испраќање комерцијална комуникација како и рекламирање на производи и услуги.

МАРКЕТИНГ НА ТРЕТИ ЛИЦА
Пренесување на моите податоци до Каргомакс Дооел Миладиновци Илинден +и нивна обработка со цел испраќање комерцијална комуникација како и рекламирање на производи и услуги или вршење истражувања на пазарот.

Полињата означени со * се задолжителни!