IVECO ON: НОВ СВЕТ НА УСЛУГИ & РЕШЕНИЈА

IVECO ON е новиот свет на интегрирани услуги и транспортни решенија, создаден од IVECO за да ви помогне да го направите вашиот бизнис поконкурентен, профитабилен, одржлив и полесен за менаџирање. Обезбедува флексибилна понуда што може да се приспособи за да одговара на вашите деловни барања и мисии: од поврзани услуги за зајакнување на потенцијалот на вашето возило до комплетен сет на приспособени постпродажни решенија кои ќе бидат покрај вас во текот на вашето патување! IVECO е „на“ ваша страна, обезбедувајќи вистински придобивки за вашиот бизнис со предностите на услугата што ќе ја изберете:

ФЛОТА; да управувате со вашата флота со следење на потрошувачката на гориво на вашите возила и перформансите на вашите возачи, како и планирање на нивните мисии, оптимизирање на маршрутите и испраќање нарачки.

АКТИВИРАНО; секогаш да го држите вашето возило на пат, предвидувајќи и избегнувајќи непредвидени дефекти. Нашата помош на пат секогаш ќе биде со вас.

ГРИЖА; за безгрижност, знаејќи дека ние ќе се грижиме за вас, вашиот возач и вашите возила додека сте на пат. Специфичното следење и известување за возилото ќе ви овозможат слободно и комплетно да се фокусирате на вашата работа без грижи.

ОДРЖУВАЊЕ И ПОПРАВКА; за специјализирана помош кога ќе изберете од нашата понуда на приспособени договори за услуги.

ДЕЛОВИ; да ја комплетирате понудата на IVECO ON со избирање оригинални делови и IVECO додатоци .
УСЛУГИ И РЕШЕНИЈА НА КОИ СЕКОГАШ МОЖЕТЕ ДА СМЕТАТЕ.

ВАШИОТ ВОЗАЧ И ПОТРОШУВАЧКАТА НА ГОРИВО СЕ СЕКОГАШ ПОД НАДЗОР

Намалете ја потрошувачката на гориво и одржувајте го вашиот бизнис

Управувајте со вашата флота и податоци лесно и поефикасно. Можеме да ви помогнеме да ја следите потрошувачката на гориво на вашите возила и возачите, да ги планирате нивните секојдневни активности, да ги оптимизирате маршутите и да испраќате нарачки. Зголемете ги способностите за администрација на возниот парк преку увид во работните денови и геолокацијата на вашиот возач! Дополнително, можете да добивате квартални совети од нашиот ТСО советник со цел да ја намалите потрошувачката на гориво и да го максимизирате користењето на возилото.

УСЛУГИ

 • Управување со флота
 • IVECO Web API
 • Професионално советување за гориво (само за тежок ранг)
 • Професионален извештај за безбедно возење (само за тежок ранг)
НИКОГАШ НЕМА ДА РАБОТИТЕ САМИ

IVECO е подготвен да ви помогне кога и каде и да ви треба

Со IVECO ON Uptime можете да го следите и оптимизирате времето на работа на вашето возило. Дизајниравме сет на услуги, секогаш достапни со цел да ве поддржиме доколку некогаш наидете на проблем со вашето возило. Никогаш нема да бидете сами, нашиот Центар за корисници ќе ви помогне да го задржите вашето возило на пат и ќе ви ја даде сета помош што ви треба.

УСЛУГИ

 • IVECO Top Care
 • Следење на возилото и помош од далечина
 • Нон-стоп помош

НЕОЧЕКУВАНИ СЛУЧКИ?

Потпрете се на IVECO Non Stop, нашата програма за помош на пат 24 часа на ден, 7 дена во неделата

ПОДОБРЕТЕ ГО ВАШЕТО ИСКУСТВО ВО ВОЗЕЊЕТО

Животот на пат никогаш не бил толку безбеден и поврзан

Грижете се за вашиот возач додека е на пат, обезбедувајќи му детални извештаи фокусирани на потрошувачката на гориво, притисокот во гумите и на неговиот стил на возење, со цел да се оптимизираат перформансите на вашето возило и безбедноста на возачот на пат.

УСЛУГИ

 • Паметен извештај
 • Извештај за безбедно возење
 • IVECO ON Портал и апликација за клиенти
 • Апликација Easy Way
СЕКОГАШ НА ВАША СТРАНА

IVECO го одржува вашиот бизнис

Целта на IVECO е да ги заштити вредноста, перформансите и продуктивноста на вашето возило со текот на времето. Создадовме решенија за да одговараат на вашите барања со договори за поправка и одржување по мерка.

УСЛУГИ

 • Елементи
 • Плати по употреба
 • Флексибилно одржување
НАЈДЕТЕ ЈА ВИСТИНСКАТА КОМПОНЕНТА ЗА ВАШЕТО ВОЗИЛО

Вашето возило го заслужува најдоброто

IVECO знае колку е важно да се минимизира времето на застој на возилото и да се врати на работа што е можно побрзо. Водени од задоволството на клиентите, IVECO континуирано инвестира во својата растечка мрежа на магацини за резервни делови и логистички услуги за да стигне до вас веднаш преку брз и ефективен синџир на снабдување:
✔︎ Повеќе од 150 луѓе ширум Европа за решавање на случаи на итна испорака
✔︎ 6 магацини во Европа
✔︎ Дневна и ноќна достава 24/7
СО IVECO ON ДЕЛОВИТЕ,
ИМАМЕ ИДЕАЛНО РЕШЕНИЕ ЗА СЕКОЕ ВОЗИЛО

ОРИГИНАЛНИ ДЕЛОВИ

Оригиналните, висококвалитетни делови ги обезбедуваат истите перформанси на IVECO како и првиот ден

REMAN

Преработени делови испорачани исто како нови перформанси

NEXPRO

Втора линија на делови по конкурентни цени за стари возила

ЛИНИЈА НА ДОДАТОЦИ

Подобрете го вашето искуство во возењето со широк спектар на додатоци за да ја оптимизирате вашата удобност внатре и надвор од кабината.
РЕШЕНИЈА ПРИЛАГОДЕНИ НА ВАШИТЕ БАРАЊА

Пакет на целосно интегрирани услуги за да ви го обезбеди најдоброто

ПАМЕТЕН ПАКЕТ И ПРЕМИУМ ПАКЕТ

Знаеме дека секој бизнис е различен.
Затоа создадовме избор на пакети за да одговараат на потребите и мисијата на различни клиенти. Заштедете пари, подобрете ги вашите перформанси и поедноставете ја работата со избирање на вистинскиот IVECO ON пакет за вашиот бизнис.

Дознајте повеќе за новите услуги што доаѓаат со палетата на IVECO DAILY и на IVECO WAY!Daily
Комбето што ќе ја промени вашата деловна перспектива

Eurocargo
Камионот што му се допаѓа на градот, деловен партнер за сите

IVECO S-WAY
IVECO S-WAY возете на нов начин