Знаеме дека вашиот бизнис не може да запре.
Со IVECO ON Uptime можете да го следите и оптимизирате времето на работа на вашето возило. Дизајниравме сет на услуги, секогаш достапни со цел да ве поддржиме доколку некогаш наидете на проблем со вашето возило.
Никогаш нема да бидете сами, нашиот Центар за корисници ќе ви помогне да го задржите вашето возило на пат и ќе ви ја даде сета помош што ви е потребна.

IVECO ВРВНА ГРИЖА

За да го гарантира приоритетот што го заслужувате

IVECO ВРВНА ГРИЖА

IVECO ви обезбедува дополнително решение за грижа како Премиум клиент, поддржувајќи ве да ги поправите вашите возила во рок од 6 часа.

СЛЕДЕЊЕ НА ВОЗИЛОТО И ПОМОШ ОД ДАЛЕЧИНА

Секогаш се грижиме за вас

СЛЕДЕЊЕ НА ВОЗИЛОТО И ПОМОШ ОД ДАЛЕЧИНА

Алатката за дијагностика од далечина, телесервисите и он-лајн софтверските ажурирања ќе ви овозможат проактивен пристап и максимално време на работа на возилото, предвидувајќи можни дефекти и прекини
ПОМОШ НОН СТОП

Секогаш покрај вас, 24/7

ПОМОШ НОН СТОП

Центарот за корисници на IVECO одговара 24 часа на ден, 7 дена во неделата, обезбедувајќи помош во 36 европски земји за да им помогне на клиентите да ги задржат своите возила на пат.

МЕЃУНАРОДНА ПОМОШ ЗА ВАШЕТО ВОЗИЛО

Тим од 80 оператори гарантира итен одговор на 10 јазици и го активира сервисниот центар IVECO најблиску до локацијата на дефектот. За време на процесот на помош, Центарот за корисници ве информира за напредокот и гарантира дека возилото ќе се врати во употреба што е можно побрзо.

Во случај на дефект на возилото, можете да стигнете до IVECO Assistance Non-Stop на 3 начини:

  • со повик на бесплатниот телефонски број 0800 590509 од ОК или 00800 48326000 во континентална Европа.
  • пренесување на положбата на вашето возило со кликнување на вградениот телематски систем
  • икористејќи ја апликацијата IVECO Non Stop: помошта е на само еден клик!

ПРИМЕНА IVECO НОН СТОП

Апликацијата IVECO Non Stop може да се користи и за однапред да резервирате време и датум за поправка на вашето возило – не само во случај на итност. Можете да изберете ден, време и место, а апликацијата ќе ви даде потврда за резервација.

ПРЕЗЕМЕТЕ IVECO NON STOP APP

СИТЕ БРОЕВИ НИЗ ЕВРОПА

Помош нон-стоп
Алтернативни бесплатни броеви
Обединето Кралство0800.590.509
Белгија0800.19.737
Чешка800.143.288
Луксембург0800.2.351
Словачка0800.18.82.80
Холандија0800.022.60.72
Обединето Кралство0800.590.509
Белгија0800.19.737
Чешка800.143.288
Луксембург0800.2.351
Словачка0800.18.82.80
Холандија0800.022.60.72

Национални броеви
Повиците се наплаќаат според цените на вашиот добавувач на услуги

Данска
+45 32524999
 
Црна Гора
+386 26165829
Романија
+40 213104545
 
Хрватска
+386 26165829
Грција
+0043 36 22 72 300 927
 
Србија
0800.301.175
Бугарија
+35 929713030
 
Словенија
+386 26165829
Норвешка
+47 67 13 13 50
 
Северна Македонија
0800.80.479
Турција
+90 2164445004
 
Босна и
Херцеговина
+386 26165829
Унгарија
+36 14391400
 
Албанија
+370 60600087
Шведска
+46 40431325
 
Естонија
+370 60600087
Финска
+358 (0) 2000 6000
 
Литванија
+370 60600087
Русија
+7 8126407292
88002000442
 
Латвија
+370 60600087
Украина
+380 442250437
0800509011
Данска
+45 32524999
Романија
+40 213104545
Грција
+0043 36 22 72 300 927
Бугарија
+35 929713030
Норвешка
+47 67 13 13 50
Турција
+90 2164445004
Унгарија
+36 14391400
Шведска
+46 40431325
Финска
+358 (0) 2000 6000
Русија
+7 8126407292 88002000442
Украина
+380 442250437 0800509011
Црна Гора
+386 26165829
Хрватска
+386 26165829
Србија
0800.301.175
Словенија
+386 26165829
Северна Македонија
0800.80.479
Босна и Херцеговина
+386 26165829
Албанија
+370 60600087
Естонија
+370 60600087
Литванија
+370 60600087
Латвија
+370 60600087

Алтернативен европски број
Повиците се наплаќаат според цените на вашиот добавувач на услуги
+390689386582

Daily
Комбето што ќе ја промени вашата деловна перспектива

Eurocargo
Камионот што му се допаѓа на градот, деловен партнер за сите

IVECO S-WAY
IVECO S-WAY возете на нов начин