ПОВТОРНО ПРОИЗВЕДЕНИ ДЕЛОВИ, КВАЛИТЕТНИ БЕЗ СОМНЕЖИ, ВРЕМЕ БЕЗ ОТПАД!

Брошурата
Специјални понуди 1
Контактирајте не

ВНЕСЕТЕ НОВ ЖИВОT ВО ВАШЕТО ВОЗИЛО КОЕ СТАРЕЕ!

IVECO Reman IVECO Reman користи континуирано подобрување за да биде чекор понапред од конкуренцијата. Во нашиот процес на повторно производство, јадрата се испитуваат, преправаат и тестираат според оригиналните спецификации за изведба.

Со гаранција за квалитет внесена во секој процес и гаранција иста како онаа на новите, производите на IVECO Reman им обезбедуваат на клиентите вистински спокој.

IVECO Reman

ПОВЕЌЕ ОД ПОПРАВКА
КОРИСТЕНО
ПОПРАВЕНО
REMAN
Целосно расклопување и монтажа
100% проверка – воведени нови делови
Системско bench тестирање (100%)
Еколошки одговорен

ДОБРИ ПРИЧИНИ ДА ГО ИЗБЕРЕТЕ IVECO REMAN

ИСПЛАТЛИВО
КВАЛИТЕТ И ПЕРФОРМАНСИ
НАЈДОБРА ГАРАНЦИЈА ВО КЛАСАТА
ЕКО-пријателски

НАМАЛЕН ЗАСТОЈ НА ПАТ ПОРАДИ ПОПРАВКА

Daily
Комбето што ќе ја промени вашата деловна перспектива

Eurocargo
Камионот што му се допаѓа на градот, деловен партнер за сите

IVECO S-WAY
IVECO S-WAY возете на нов начин