Мрежата IVECO им нуди на сите сопственици на возила и флоти широк спектар на делови за да ја подобрат продуктивноста на нивното возило и да ги контролираат трошоците за одржување во текот на животниот циклус на нивните возила.

Без оглед на годината на производство или моделот на вашето возило, дилерите на IVECO ви обезбедуваат решение за квалитет на највисоко ниво од специјално дизајнирани делови.

ЗОШТО ДА ОДБЕРЕТЕ ОРИГИНАЛЕН ДЕЛ на IVECO:
✔︎ Квалитет и доверливост сертифицирани од IVECO
✔︎ Контролирани процеси и стандарди за производство
✔︎ Помош и експертиза од експертска мрежа
✔︎ Зголемена резидуална вредност

ИДЕАЛНО РЕШЕНИЕ ЗА СЕКОЕ ВОЗИЛО

GENUINE

Оригинални, висококвалитетни делови што ги обезбедуваат перформанси на IVECO како на првиот ден

REMAN

Повторно произведени делови, кои нудат исти перформанси како новите

NEXPRO

Втора линија на делови по конкурентна цена за стари возила

ПОНУДАТА НА IVECO ДЕЛОВИ БРОИ

150

Луѓето ширум Европа да решаваат случаи на итна испорака

6

Магацини во Европа

24/7

Дневни и ноќни испораки

ПОТРОШЕНИ И ХАВАРИСАНИ ВОЗИЛА

Како производител на автомобилски батерии според Регулативите за отпадни батерии и акумулатори од 2009 година, ние IVECO Ltd имаме право да собираме, бесплатно и во разумен рок, отпадни автомобилски батерии за третман и рециклирање од крајните сопственици, на пр. гаражи, отпади, хаварисани возила, од институции овластени за третман на стари возила, од локации за граѓански услуги итн. Од нас се бара да го правиме тоа во секоја календарска година кога пласираме нови автомобилски батерии на пазарот.

Ако барате од нас да превземеме било каква автомобилска батерија, ве молиме контактирајте со нас.

Daily
Комбето што ќе ја промени вашата деловна перспектива

Eurocargo
Камионот што му се допаѓа на градот, деловен партнер за сите

IVECO S-WAY
IVECO S-WAY возете на нов начин