NEXPRO: НАЈДОБРИОТ СООДНОС КВАЛИТЕТ-ЦЕНА КОЈ МОЖЕ ДА ВИ ГО ПОНУДИМЕ ЗА ВАШЕТО ВОЗИЛО КОЕ СТАРЕЕ

Со NEXPRO, втората линија за стари возила, IVECO ви овозможува да ги обновите компонентите на вашето возило по конкурентни цени. Плус, ќе добиете услужна експертиза во нашите IVECO сервисни сертифицирани работилници.

IVECO NEXPRO

Искуство во вашиот сервис

Со NEXPRO IVECO ви нуди:

  • Квалитетни и сигурни делови сертифицирани од IVECO;
  • Експертите на IVECO ќе ви помогнат со решенија прилагодени и фокусирани само на вашите потреби;
  • Конкурентни цени и долгорочни заштеди благодарение на производите создадени да траат со текот на времето.

Деловите NEXPRO од IVECO се строго тестирани оригинални фабрички монтирани делови од кои можете да имате бенефит од најдобриот квалитет по конкурентна цена за просечно 30% помалку.

Дополнително, со избирање на сертифицирани IVECO производи ќе имате гарантирана оптимизација на резидуалната вредност на вашето возило со текот на времето.

IVECO NEXPRO

Daily
Комбето што ќе ја промени вашата деловна перспектива

Eurocargo
Камионот што му се допаѓа на градот, деловен партнер за сите

IVECO S-WAY
IVECO S-WAY возете на нов начин