Грижете се за вашиот возач додека е на пат, обезбедувајќи му детални извештаи фокусирани на потрошувачката на гориво, притисокот во гумите и на неговиот стил на возење, со цел да се оптимизираат перформансите на вашето возило и безбедноста на возачот додека е на пат.
ПАМЕТЕН ИЗВЕШТАЈ

Добијте совети како да го подобрите вашиот стил на возење

ПАМЕТЕН ИЗВЕШТАЈ

Месечен извештај за перформансите на возилото и на возачот со цел да се подобри потрошувачката на гориво и оптимизацијата на возилото, мониторирање на профилот на мисијата.
ИЗВЕШТАЈ ЗА БЕЗБЕДНО ВОЗЕЊЕ

Бидете повнимателни и побезбедни додека сте на пат

ИЗВЕШТАЈ ЗА БЕЗБЕДНО ВОЗЕЊЕ

Заедно со Паметниот извештај и благодарение на Евалуацијата на стилот на возење, сега ќе го добиете овој нов извештај што ќе ви овозможи да ја измерите вашата безбедност на патот. Бидете повнимателни и побезбедни додека сте на пат! Извештајот за безбедно возење е направен исклучиво за вас и е бесплатен.
IVECO ON ПОРТАЛ ЗА КОРИСНИЦИ И АПЛИКАЦИЈА

Следете ја потрошувачката на гориво на вашето возило и стилот на возење на вашиот возач на динамичен начин

IVECO ON ПОРТАЛ ЗА КОРИСНИЦИ И АПЛИКАЦИЈА

Следете ја потрошувачката на гориво на возилото и стилот на возење со цел да ги оптимизирате перформансите на вашата флота. Уживајте во динамичниот мониторинг и можноста за споредување помеѓу различните податоци.
Превземете ја апликацијата од Google Play или App Store за да добиете повеќе информации!

АПЛИКАЦИЈА EASY WAY

Поедноставете го вашиот престој на патот со едноставен клик

АПЛИКАЦИЈА EASY WAY

Поедноставете го вашиот престој на патот: контролирајте ги карактеристиките на кабината и повикајте го Assistance Non-Stop со едноставен клик. Или побарајте услуга за помош од далечина за време на едно од вашите застанувања. Превземете ја апликацијата Easy Way за да уживате во искуството во новата кабина!

Daily
Комбето што ќе ја промени вашата деловна перспектива

Eurocargo
Камионот што му се допаѓа на градот, деловен партнер за сите

IVECO S-WAY
IVECO S-WAY возете на нов начин