Обврската на IVECO е да ги заштити вредноста, перформансите и продуктивноста на вашето возило со текот на времето. Создадовме решенија за да одговараат на вашите барања со договори за поправка и одржување по мерка.

ELEMENTS

Договори за Поправка и Одржување

ELEMENTS

ELEMENTS е една од главните услуги во рамките на глобалната понуда на постпродажбата на IVECO.

Достапна е совршена синергија помеѓу сервисот, деловите и мрежата за вашето возило секогаш да биде во совршени услови

“ELEMENTS” КОИ ГО МАКСИМИЗИРААТ ЖИВОТНИОТ ВЕК НА ВАШЕТО ВОЗИЛО

ОДРЖУВАЊЕ
Одржување, подмачкување, маслата и течностите се менуваат според прирачникот за одржување и поправка.

ПОГОНСКА ЛИНИЈА
Поправки на мотор, вбризгување гориво, менувач, осовина на пропелер и оска.
ЕКСТРА ПОГОНСКА ЛИНИЈА
Компоненти кои не се опфатени со Drive Line Element E.G. Electrical System.
АБЕЊЕ
Квачило, сопирачки, дискови на сопирачките, барабани за сопирачки, облоги за сопирачките на барабанот.

ПРЕДНОСТИ НА КОРИСТЕЊЕ НА ELEMENTS ПАКЕТИ

  • Висока достапност на возилото  благодарение на целосната примена на планот за одржување дефиниран од IVECO и поефективниот процес за поправки
  • Висококвалитетно одржување и поправки извршени со користење на оригинални резервни делови во специјализираната мрежа за помош на IVECO
  • Поголема резидуална вредност за клиентот  да ја заштити вредноста на нивната инвестиција
  • Јасни, дефинирани трошоци, подеднакво/кадровски распоредени со текот на времето. Поедноставено управување со буџетот
  • Помалку административни активности

ПЛАНИРАН ДОГОВОР ЗА ОДРЖУВАЊЕ

Можете да ги изберете најдобрите нивоа на услуги за големината и потребите на вашиот бизнис, знаејќи дека поврзаните трошоци се фиксни и предвидливи.

ОДРЖУВАЊЕ
ВПОГОНСКА ЛИНИЈА
EКСТРА ПОГОНСКА ЛИНИЈА
АБЕЊЕ
"ПЛАТЕТЕ ПО УПОТРЕБА "

Платете само за реални трошоци

ПЛАТЕТЕ ПО УПОТРЕБА

Пробајте ја новата формула R&M PAY PER USE: доаѓа со пакетите 2XL и 3XL Elements! Со претплатата ќе платите во согласност со реалната работа што ја извршувате и поминатите километри. Ќе плаќате само за услугите што ги користите и ќе добиете рефундирање за оние што не сте ги направиле. Така, плаќате само за користење во реално време. Така скроено. Толку лесно!

ФЛЕКСИБНО ОДРЖУВАЊЕ

Максимизирајте го интервалот за одржување

ФЛЕКСИБНО ОДРЖУВАЊЕ

Намалете ги непланираните застанувања и продолжете го животниот век на вашите компоненти! Ние ви помагаме да го максимизирате интервалот за одржување, со тоа што ги држите вашето возило и компонентите под контрола, врз основа на вистинската употреба на возилото.

ПРОДОЛЖЕНА ГАРАНЦИЈА

Изберете ги продолжувањата на гаранцијата што можеби ќе ви требаат

ПРОДОЛЖЕНА ГАРАНЦИЈА

IVECO ви нуди услуга Продолжена гаранција, продолжување на гаранцијата за елементите „DRIVE LINE“ и „EXTRA DRIVE LINE“ која можете да ја резервирате модуларно според вашите индивидуални барања.

Подолг временски период, ќе бидете сигурни дека вашето возило ќе се поправа со извонредни професионални вештини кои се белег на мрежата за постпродажни услуги на IVECO. И со услугата Продолжена гаранција имате право на 24-часовна помош на пат.

 
ВПОГОНСКА
ЛИНИЈА
EКСТРА
ПОГОНСКА
ЛИНИЈА
 

Elements
​Откријте го широкиот асортиман на приспособени пакети за одржување дизајнирани да го одржуваат вашиот автомобил на пат.​

Daily
Комбето што ќе ја промени вашата деловна перспектива

Eurocargo
Камионот што му се допаѓа на градот, деловен партнер за сите

IVECO S-WAY
IVECO S-WAY возете на нов начин