НОВО DAILY 4×4
ЗА СИТЕ ПАТЕКИ, ЗА СИТЕ ОКОЛНОСТИ
ОПШИРНА ПОНУДА НА МОДЕЛИ НА 4х4 VAN И ШАСИСКА КАБИНА

Новиот Daily 4×4 Van има линија што нуди верзии од 5,5 и 7,0 тони и пространи товарни волумени кои се движат од 9 до 18 m3 за теренски со едно тркало и од 16 до 18 m3 за сите патишта со две тркала. Цврстата Daily 4×4 кабина го проширува GVW до уникатни 7,0 тони со меѓуоскино растојание кои се движат од 3080 mm до 4175 mm за да ги покрие сите потреби на мисијата на оддалечена локација.

НОВАТА DAILY 4X4 КАБИНА

Меѓуосовинско (мм) Кабина на шасија Кабина на шасија Продолжена шасија​
3080 3.5 t / 5.5 t ​​
​3480 3.5 t / 5.5 t / 7 t 3.5 t / 5.5 t / 7 t 3.5 t / 5.5 t / 7 t
3780 5.5 t / 7 t 5.5 t / 7 t 5.5 t / 7 t
​4175 5.5 t / 7 t 5.5 t / 7 t 5.5 t / 7 t

НОВАТА DAILY 4X4 КАБИНА

Меѓуосовинско (мм)H1 (1545 mm)H2 (1900 mm)​H3 (2100 mm)​
35959 m310,8 m3
5.5 t / 7 t Единечни тркала5.5 t / 7 t Единечни тркала​​
​3595L 12 m3​​13.4 m3
 5.5 t / 7 t Единечни тркала5.5 t / 7 t Единечни тркала
​4175 16 m3​​18 m3
 5.5 t / 7 t Единечни/Дупли тркала5.5 t / 7 t Единечни/Дупли тркала

Брошура
Откријте ги сите карактеристики на новиот Daily 4×4

Промоции
​Сите IVECO промоции

ОТКРИЈ ПОВЕЌЕ
Ве молиме да ни ги дадете вашите податоци подолу за да дознаете повеќе. Еден од нашите специјалисти ќе ве контактира наскоро

МАРКЕТИНГ АКТИВНОСТИ
Обработка на моите податоци од Каргомакс Дооел Миладиновци Илинден со помош на автоматизирани или електронски средства+ вклучително и преку пошта или е-пошта, телефон (на пр. автоматизирани телефонски повици, SMS, MMS, факс) и кои било други (на пр. веб-страници, мобилни апликации), со цел испраќање комерцијална комуникација како и рекламирање на производи и услуги.

МАРКЕТИНГ НА ТРЕТИ ЛИЦА
Пренесување на моите податоци до Каргомакс Дооел Миладиновци Илинден +и нивна обработка со цел испраќање комерцијална комуникација како и рекламирање на производи и услуги или вршење истражувања на пазарот.

Полињата означени со * се задолжителни!