УСЛУГИ ЗА КОРИСНИЦИ

​Новиот Eurocargo е многу повеќе од возило

Тоа е комплетно транспортно решение кое нуди совршена интеграција помеѓу производот и услугите. IVECO тесно соработува со клиентите, благодарение на својата широка мрежа на експерти кои ги знаат барањата на транспортната индустрија и се грижат за територијата. Сервисите на IVECO го обезбедуваат квалитетот на производителот во комбинација со вештината на техничарите кои го познаваат Eurocargo како никој друг.

УСЛУГИ ЗА КОРИСНИЦИ

Договорите за одржување и поправка на КОМПОНЕНТИ нудат приспособени програми за помош кои обезбедуваат вашето возило да остане во целосна работна состојба и гарантира дека ќе ја задржи својата вредност со текот на времето. Секој пакет може практично да се комбинира во согласност со барањата и мисијата на клиентот, гарантирајќи ви да добиете услуга која е прилагодена на вашите потреби.

НОН-СТОП ПОМОШ

е услугата за помош на пат која ви помага да се вратите на пат со едноставен телефонски повик. Одговарајќи на повици на 10 јазици, 24 часа на ден, 7 дена во неделата, Центарот за корисници на IVECO ќе контактира со најблискиот IVECO сервисен центар кој ќе ви помогне да го вратите вашето возило на пат.

ЕКСПЕРТЕН ЦЕНТАР

ова е телесервис центар за сите возила на IVECO. Наменски алатки за дијагностика и поправка, како што е E.A.S.Y. и неговите додатоци гарантираат ефикасен, брз одговор дури и кога е потребна помош од далечина.

ОРИГИНИ ДЕЛОВИ IVECO

е линијата на Оригинални делови која долгорочно го штити Eurocargo и која одржува оптимални перформанси и ефикасност на возилото. IVECO ја знае вредноста на вашето време. Затоа има ефикасен, најсовремен систем за набавка и дистрибуција на оригинални делови, кој обезбедува интегрирано обновување на залихите на нејзината овластена сервисна мрежа, со дневни и деноноќни испораки, низ цела Европа.

Со палетата IVECO ДОДАТОЦИ, можете да го прилагодите вашето возило со нови функции за да ја подобрите неговата технологија, дизајн, безбедност и удобност. Каталогот за додатоци нуди широк спектар на артикли за задоволување на практични, стилски и аеродинамички барања.

IVECO ТРГОВИЈА нуди широк спектар на артикли и за бизнис и за одмор: од облека и додатоци до големи модели на лесни, средни и тешки возила. Стилот на брендот IVECO можете да го споделите со вашето семејство и пријатели со прелистување на каталогот на www.ivecostore.com

IVECO CAPITAL е наш бренд посветен на финансиски услуги; во соработка со BNP-Paribas Leasing Solutions, нуди целосен опсег на финансиски услуги, изнајмување на возила и решенија за лизинг за покривање на трошоците за услуги за одржување и поправка, осигурување и продолжена гаранција. Сите наши програми за финансирање може да се приспособат на барањата на клиентите и да се применат на секаков тип на возило – вкучени се сите нови, користени или дури опремени возила. IVECO CAPITAL им помага на клиентите да ги изберат вистинските финансиски производи за економските и фискалните потреби на нивната компанија. Повеќе информации се достапни од сите застапници на IVECO.

СИТЕ ПРОМОЦИИ НА IVECO ​​​​Откријте ги сите промоции специјално креирани за вас
Патувајте со IVECO Eurocargo ​​​Дознајте ги сите карактеристики на камионот што градот го сака​​
ОТКРИЈ ПОВЕЌЕ
Ве молиме да ни ги дадете вашите податоци подолу за да дознаете повеќе. Еден од нашите специјалисти ќе ве контактира наскоро

МАРКЕТИНГ АКТИВНОСТИ
Обработка на моите податоци од Каргомакс Дооел Миладиновци Илинден со помош на автоматизирани или електронски средства+ вклучително и преку пошта или е-пошта, телефон (на пр. автоматизирани телефонски повици, SMS, MMS, факс) и кои било други (на пр. веб-страници, мобилни апликации), со цел испраќање комерцијална комуникација како и рекламирање на производи и услуги.

МАРКЕТИНГ НА ТРЕТИ ЛИЦА
Пренесување на моите податоци до Каргомакс Дооел Миладиновци Илинден +и нивна обработка со цел испраќање комерцијална комуникација како и рекламирање на производи и услуги или вршење истражувања на пазарот.

Полињата означени со * се задолжителни!