​​​Iveco is a leading manufacturer of commercial vehicles and vans

“Како главен играч во глобалниот транспортен свет, Iveco е меѓународен лидер во развојот, производството, маркетингот и сервисирањето на широк спектар на лесни, средни и тешки комерцијални возила.

Исто така, произведува возила за превоз на патници и специјални возила за одбрана, цивилна заштита и специфични мисии како гаснење пожари. Возилата ги прифаќаат најновите инженерски технологии, применети на сеопфатна палета на мотори кои работат на дизел и алтернативни горива. Тие вклучуваат природен гас (CNG), био-горива, хибридни технологии и електрични мотори.

Палетата на производи е надополнета со низа финансиски и постпродажни услуги и активности на користени возила.”

ОТКРИЈ ПОВЕЌЕ
Ве молиме да ни ги дадете вашите податоци подолу за да дознаете повеќе. Еден од нашите специјалисти ќе ве контактира наскоро

МАРКЕТИНГ АКТИВНОСТИ
Обработка на моите податоци од Каргомакс Дооел Миладиновци Илинден со помош на автоматизирани или електронски средства+ вклучително и преку пошта или е-пошта, телефон (на пр. автоматизирани телефонски повици, SMS, MMS, факс) и кои било други (на пр. веб-страници, мобилни апликации), со цел испраќање комерцијална комуникација како и рекламирање на производи и услуги.

МАРКЕТИНГ НА ТРЕТИ ЛИЦА
Пренесување на моите податоци до Каргомакс Дооел Миладиновци Илинден +и нивна обработка со цел испраќање комерцијална комуникација како и рекламирање на производи и услуги или вршење истражувања на пазарот.

Полињата означени со * се задолжителни!