Iveco е присутен на сите пет континенти со производствени локации и истражувачки центри.

Со над 28.000 вработени, Iveco е присутен на сите пет континенти: 27 производствени погони лоцирани во 16 земји ширум светот произведуваат возила користејќи технологии на врвно ниво развиени во 6 истражувачки центри. Надвор од Европа, компанијата работи во Кина, Русија, Австралија и Латинска Америка. Широката пост-продажна мрежа, над 5000 сервисни места во повеќе од 160 земји, ја гарантира нашата техничка поддршка во сите географски области каде што работи возилото Iveco.

Производствени локации

Сите производствени локации на Iveco ги применуваат најнапредните технологии и методи на производство за да изградат висококвалитетни производи и да се осигураат дека фабриката е работна средина прилагодена на вработените. Како резултат на тоа, сите постројки имаат добиено сертификат ISO 9001 – визија 2000 (управување со квалитет по процес) и ISO 14000 (управување со животната средина).

Центри за истражување и развој

Сместени низ целиот свет, центрите за истражување и развој се во фокусот на капиталните инвестиции на Iveco на технологии и производи. Целта на оваа капитална инвестиција е да му понуди на пазарот возила со водечки перформанси, ниски оперативни трошоци и високи еколошки стандарди – во многу случаи предвидувајќи ново меѓународно законодавство за животна средина.

Продажна и сервисна мрежа

Iveco има глобална дистрибутивна и сервисна мрежа која е распространета низ петте континенти, нудејќи им на клиентите повеќе од 2.000 продажни места и повеќе од 5.000 сервисни места. Компанијата се потпира на добро етаблирани, експертски партнери, кои ги ставаат своите претприемачки вештини и професионална експертиза на услугата на клиентите.

ОТКРИЈ ПОВЕЌЕ
Ве молиме да ни ги дадете вашите податоци подолу за да дознаете повеќе. Еден од нашите специјалисти ќе ве контактира наскоро

МАРКЕТИНГ АКТИВНОСТИ
Обработка на моите податоци од Каргомакс Дооел Миладиновци Илинден со помош на автоматизирани или електронски средства+ вклучително и преку пошта или е-пошта, телефон (на пр. автоматизирани телефонски повици, SMS, MMS, факс) и кои било други (на пр. веб-страници, мобилни апликации), со цел испраќање комерцијална комуникација како и рекламирање на производи и услуги.

МАРКЕТИНГ НА ТРЕТИ ЛИЦА
Пренесување на моите податоци до Каргомакс Дооел Миладиновци Илинден +и нивна обработка со цел испраќање комерцијална комуникација како и рекламирање на производи и услуги или вршење истражувања на пазарот.

Полињата означени со * се задолжителни!