Iveco е европски лидер во областа на транспорт со ниски емисии со возила со хибрид и природен гас

Горива и возила кои работат на природен гас

Iveco
е европски лидер во областа на транспортот со ниски емисии со најсеопфатна, најсовремена палета на комерцијални возила кои работат на природен гас.

Daily CNG се приближува до метан

Iveco е европски лидер во областа на транспортот со ниски емисии со најсеопфатна, најсовремена палета на комерцијални возила кои работат на природен гас.

           Одржлив транспорт

Концепт за транспорт

Насоки за одржлив транспорт: концептуално возило кое се карактеризира со подобрувања во полето на аеродинамиката, потрошувачката, емисиите и безбедноста, постојано стремејќи се кон подобрување на продуктивноста на мултимодалниот транспорт.

           Концепт за транспорт

ОТКРИЈ ПОВЕЌЕ
Ве молиме да ни ги дадете вашите податоци подолу за да дознаете повеќе. Еден од нашите специјалисти ќе ве контактира наскоро

МАРКЕТИНГ АКТИВНОСТИ
Обработка на моите податоци од Каргомакс Дооел Миладиновци Илинден со помош на автоматизирани или електронски средства+ вклучително и преку пошта или е-пошта, телефон (на пр. автоматизирани телефонски повици, SMS, MMS, факс) и кои било други (на пр. веб-страници, мобилни апликации), со цел испраќање комерцијална комуникација како и рекламирање на производи и услуги.

МАРКЕТИНГ НА ТРЕТИ ЛИЦА
Пренесување на моите податоци до Каргомакс Дооел Миладиновци Илинден +и нивна обработка со цел испраќање комерцијална комуникација како и рекламирање на производи и услуги или вршење истражувања на пазарот.

Полињата означени со * се задолжителни!