Визијата, мисијата и вредностите на IVECO
ВИЗИЈА

Да го преземеме водството пред конкуренцијата, нудејќи вредност и квалитет за успехот на нашите клиенти.

МИСИЈА

Да понудиме решенија за транспортната индустрија врз основа на нашата извонредна компетентност, заедно со нашите партнери од целиот свет.

ВРЕДНОСТИ:

ОДРЖЛИВОСТ
Европски лидер во возилата на природен гас со целосен опсег напојувани од CNG и LNG.

ТЕХНОЛОГИЈА
ЛТехнолошкото лидерство и индустриските први, како што се решенијата Hi-SCR и Hi-Matic
.

ДЕЛОВНО ПАРТНЕРСТВО
Вистински деловен партнер, кој работи заедно на подобри транспортни решенија за бизнисот. Пристапен став за брендот.

TCO ОРИЕНТИРАНО
Минимизирање на потрошувачката на гориво и трошоците за одржување и максимизирање на преостанатата вредност на возилото и ефикасноста на управувањето со возниот парк

ОТКРИЈ ПОВЕЌЕ
Ве молиме да ни ги дадете вашите податоци подолу за да дознаете повеќе. Еден од нашите специјалисти ќе ве контактира наскоро

МАРКЕТИНГ АКТИВНОСТИ
Обработка на моите податоци од Каргомакс Дооел Миладиновци Илинден со помош на автоматизирани или електронски средства+ вклучително и преку пошта или е-пошта, телефон (на пр. автоматизирани телефонски повици, SMS, MMS, факс) и кои било други (на пр. веб-страници, мобилни апликации), со цел испраќање комерцијална комуникација како и рекламирање на производи и услуги.

МАРКЕТИНГ НА ТРЕТИ ЛИЦА
Пренесување на моите податоци до Каргомакс Дооел Миладиновци Илинден +и нивна обработка со цел испраќање комерцијална комуникација како и рекламирање на производи и услуги или вршење истражувања на пазарот.

Полињата означени со * се задолжителни!